Om ABCleker.no

ABCleker.no – Hele 30 dagers returrett.

Hei og velkommen til ABCleker.no!

Hyggelig at du har tatt deg en tur innom oss!

ABCleker er en norsk nettbutikk, vi importerer alle våre varer fra fabrikker og grossister rundt om i verden i tillegg til leverandører i Norden. Med direkte import uten fordyrende mellomledd kan vi tilby deg priser som er blant de beste på markedet.

ABCleker.no drives av NEA GRUPPEN AS, som har eksistert på Internett siden 2007. Vi har som mål å tilby våre kunder de beste produktene på markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å finne nye leker og forbedre sortimentet. Kontakt oss dersom du kjenner til et produkt du synes vi bør selge!

Vi er et norskregistrert firma og vi følger da norske lover når det gjelder garantier og reklamasjonsrett til forbrukere.

Vårt organisasjonsnummer: 917820058

30 Dagers angrerett
Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt, er det bare å sende varen tilbake til oss innen 30 dager og vi refunderer hele kjøpesummen. Forutsetter at varen er i originalemballasje og kan selges som ny. Utover 30 dager tilbys ingen angrerett.
Frakt
Vi har fastpris på frakt, prisen er kr 39,- uansett hvor mange varer du bestiller. Vi gir deg automatisk gratis frakt når du handler for over 500,-
Stripe med Visa/Mastercard
Når du handler via vår nettbutikk kan du føle deg trygg. Via Srtipe’s betalingssystem kan man betale med ditt VISA/MASTERCARD og du kan føle deg trygg på at handelen vil foregå på en ordentlig måte.
Ordrebekreftelse
Når man bestiller en vare mottar man en ordrebekreftelse på e-mail. Du mottar også en e-mail når ordren er behandlet og sendt. Dette er kvitteringen for kjøpet.
Kontakt
Kundeservice: Bruk skjema eller epost: kundeservice@abcleker.no (spørsmål om produkter, bestillinger, reklamasjoner, osv.)
Organisasjonsnummer: 917820058. NEA GRUPPEN AS er registrert i Brønnøysundregisteret.

NEA GRUPPEN AS Avd/ABCleker.no
Heddalsvegen 11, 3674 Notodden
Tlf: 98173428
epost: kundeservice@abcleker.no

Postadresse:
Postboks 112
3671 Notodden